Bookmaker – Betfair

Betfair is een Engelse bookmaker. Betfair heeft de focus met name op de sport-weddenschappen gelegd en doet dit tot op heden met veel succes. Een combinatie van hoge noteringen en snelle uitbetalingen van het geldbedrag op speler accounts, waaraan geen limieten zijn verbonden, is de bookmaker met name onder de grotere spelers een heuse thuisbasis als het gaat om het afsluiten van grote weddenschappen.

bookmaker_betfair2

Gebruiksvriendelijkheid:

Betfair heeft een mooie grafische vormgeving en werkt zeer gebruiksvriendelijk voor zijn klanten. De site is duidelijk en er valt makkelijk te navigeren. Betfair geeft haar klanten de mogelijkheid om met verschillende betaalmiddelen geld op het spelers account te storten. Betfair heeft betaalmiddel Ideal ook als optie, welke veel gebruikt wordt onder de Nederlandse spelers. Overige betaalmiddelen zijn: Credit Card, Mastercard, Neteller, Moneybookers, Click and Buy, Click to pay en het gemakkelijke en populaire betaalmiddel Paypal.

Krijg 25,- Bonus!

Aan alle nieuwe klanten afkomstig uit Nederland en België keert Betfair een bonus ter waarde van 25 euro uit. Registreer je als nieuwe klant en plaats een weddenschap ter waarde van 25 euro, waarop Betfair jouw inzet verdubbelt. Ook wanneer je je weddenschap verliest, zal Betfair de 25 euro gratis wed-tegoed op je account storten.

Klantenservice

Bookmaker Betfair heeft een Engelse klantenservice. Om met een van de Betfair werknemer in contact te komen, belt u naar het internationale telefoonnummer + 0044 203 059 8888. Liever een vraag via het internet stellen? Dan kan dit uiteraard ook! Betfair heeft een zeer uitgebreidde applicatie ontwikkeld waarin 24/7 online hulp geboden kan worden in de Helpdesk App. Doorgaans wordt hier in enkele seconde op gereageerd. De online helpdesk en het internationale telefoonnummer zijn 24/7 beschikbaar en bereikbaar.

logo