Bookmaker – Unibet

De grootste onder de bookmakers in Nederland & Belgie is Unibet. Bookmaker Unibet is van Zweedse origine welke gevestigd is in Malta (Europa). Unibet, is onder de naam “The Unibet Group” genoteerd op de Zweedse beurs, The Stockholm Stock Exchange en heeft ruim 750 werknemers in dienst. Deze werknemers zorgen ervoor dat wij elke dag optimaal gebruik gemaakt kunnen worden van hun website. Unibet is een zeer professionele website welke gebruiksvriendelijkheid, haar klantenservice en gemak hoog in het vaandel hebben staan. De bookmaker richt zich met name op de Europese markt en is beschikbaar in 20 verschillende talen, waaronder de Nederlandse taal.

Unibet-website

Gebruiksvriendelijkheid:

Unibet heeft een gebruiksvriendelijke website, geheel in sportsfeer ingericht. Doordat de website in het Nederlands is, is hij erg populair onder Nederlandse spelers. Unibet biedt haar klanten de mogelijkheid om met het populaire en veilige betaalmiddel “Ideal” geld op zijn spelersaccount te storten.

Nieuwe klanten krijgen 50,- euro bonus:

Heb je besloten een gratis account op Unibet aan te maken? Dan zul je bij de eerste storting die je doet op jouw spelersaccount een welkomstbonus ontvangen. Het bedrag dat u besluit te storten, zal door Unibet verdubbeld worden. (het gestorte bedrag wordt verdubbeld tot een maximaal van 50,00 euro). Aan deze welkomstbonus zitten wel enkele regels en voorwaarden verbonden, welke via de website te raadplegen zijn.

Klantenservice:

Unibet heeft een professionele klantenservice, welke altijd geopend is en voor klanten in het Nederlands te benaderen is. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met Unibet. U kunt het gratis Nederlandse telefoonnummer bellen 0800-0231993 om met een Nederlandse werknemer van Unibet te spreken. Ook kunt u een email sturen naar:  info-nl[at]unibet.support.com, of maak gebruik van de “Live Help” optie, die Unibet op haar website aanbiedt. Live Help is dagelijks van 08:00 uur tot middernacht in het Nederlands te bereiken, hierna zullen al uw vragen in het Engels beantwoord worden. Op uw vragen per e-mail wordt doorgaans altijd snel en in het Nederlands gereageerd.

unibet-logo-groot